انتخاب تم رنگی اپلیکیشن یکی از مهمترین نکات طراحی اپلیکیشن میباشد. اولین چیزی که مخاطب با آن ارتباط چشمی برقرار میکند، تم رنگی اپلیکیشن است. رنگ مرتبط با برند شما میتواند شعاری برای کسب و کار شما باشد، که در طراحی اپلیکیشن توسط شما یادآور شود.
انتخاب تم های رنگی تیره، نامتناسب بودن تم اپلیکیشن به رنگ لوگو، خوانا نبودن مطالب، استفاده از رنگ ها خسته کننده و زننده برای چشم و …. از جمله مواردی است که میتواند موجب ارائه یک اپلیکشن غیر حرفهای شود. تضاد و هارمونی رنگ ها به حدی حائز اهمیت است که بیشتر شرکت های بزرگ دنیا، متخصص روانشناس و گرافیست برای تعیین رنگهای بخشهای مختلف استخدام میکنند.
توجه داشته باشید مهمترین اصل در تعیین رنگ بندی اپلیکیشن، خوانا بودن مطالبتان است.
سعی کنید در انتخاب رنگ ها برای اپلیکیشن تان از کپی برداری رنگ ها دوری کنید.
یک سری از رنگ ها و سایه های خاص، احساسات مختلفی را در مردم ایجاد می کنند. برای اینکه بتوانیم در زمینه انتخاب رنگ برای اپلیکیشن دقیق تر عمل کنیم و رنگ های را انتخاب کنیم که با نوع عملکرد ما ارتباط بیشتری داشته باشند و تاثیر بهتر و دلخواه ما را بر روی افراد بگذارند، لازم است با تئوری رنگها و راه هایی که برای ترکیب رنگ و طراحی آنها وجود دارد بیشتر آشنا شویم.
برای رسیدن به اهداف مختلف میتوانیم به شیوه های متفاوتی رنگها را با هم ترکیب کنیم.
در انتخاب یک پالت رنگی در طراحی اپلیکیشن به موارد بسیاری همچون: تبلیغ کردن و جلب توجه، فروش اپلیکیشن و جذاب جلوه کردن برای برخی از تمایلات مردم، اینکه میخواهید چه تفکری را القا کنید و چه مد و گروهی را تحریک کنید باید توجه کرد.
مطمئنا قرار نیست که از یک رنگ در کل برنامه یتان استفاده کنید و به همین دلیل به یک ترکیب چشم انداز از رنگ ها برای طراحی اپلیکیشن خود نیاز دارید. بر ای این کار طراحان از ابزاری به نام چرخه رنگ استفاده میکنند.
برای ایجاد یک ترکیب شما رنگی را از چرخه رنگها انتخاب کرده و سپس رنگهای مجاورش را انتخاب میکنید و با آن رنگ ها به طراحی میپردازید. رنگهای آنالوگ طرحی را ایجاد میکند که هارمونی داشته باشد و نگاه کردن به آن آسان باشد.
برای آنکه نگاه کاربر را به قسمت اصلی طراحی خود بکشانید یهترین راه استفاده از تضاد است اما همواره باید دقت داشته باشیم که استفاده زیاد از کنتراست ها چشم را خسته میکنند.
قانونی به نام قانون 60-30-10 وجود دارد که براساس این قانون بهتر است شصت درصد از صفحه را با رنگی که میخواهید بیشتر دیده شود پر کنید که بهتر است یک رنگ خنثی باشد، 30 درصد را به رنگ دوم اختصاص دهید که معمولا رنگ لوگو و برند است و 10 درصد را به رنگهای دیگر اختصاص دهید. دقت کنید که این درصدها حدودی هستند.