با پیشرفت علم تکنولوژی بیشتر مردم ترجیح میدهند که نیازهای خود را با طراحی اپلیکیشن موبایل برطرف کنند. این کار در سریع ترین و کوتاه ترین زمان ممکن و بدون این که فضایی را اشغال کند، نیازهای اساسی را برطرف می کند. در این جا ما سعی کردیم تا اپلیکیشن بیمه ،تعرفه طراحی اپلیکیشن بیمه و دلیل استفاده از اپلیکیشن بیمه را توضیح دهیم؛ همراه ما باشید.
تلفن های همراه روز به روز در حال اضافه شدن در جامعه هستند؛ افراد دوست دارند اکثر کارهای خود را بتوانند از طریق تلفن های همراه انجام دهند؛ با استفاده از اپلیکیشن های خدمات آنلاین به خصوص در مواردی هم چون بیمه که اکثر مردم با آن سر و کار دارند، فعالیت های مربوطه که نیاز به مراجعه حضوری دارد، می تواند از طریق اپلیکیشن صورت بگیرد. پس می توان گفت طراحی اپلیکیشن حرفه ای بهترین راه برای استفاده از خدمات آنلاین و جذب افراد است.
مزیت داشتن اپلیکیشن بیمه نسبت به طراحی سایت آن، این است که رابط کاربری ساده تر و جذاب تری دارد و باعث جذب بیشتر مشتری می شود و به علت همین سادگی می تواند افراد زیادی را پوشش دهد و به نیازهای آن ها پاسخ دهد. هم چنین با داشتن یک اپلیکیشن، دیگر نیازی به یک مرورگر نیست و اپلیکیشن به تنهایی در تلفن همراه می تواند ارائه خدمات دهد.
هم چنین با توجه به فعالیت شرکت های بیمه و خدمات زیرمجموعه آن در سال های گذشته، مکان مناسبی برای سرمایه گذاری در حوزه آنلاین است.
اگر سر و کار شما به بیمه خورده باشد قطعاً با سایت ها و اپلیکیشن های آن آشنا شده اید. برخی از خدماتی که ارائه می دهند عبارتند از: خرید انواع بیمه نامه، بر اساس درخواست کاربر می تواند مناسب ترین بیمه نامه را برای وی معرفی کند، کاربران می توانند هزینه بیمه نامه را به صورت آنلاین پرداخت کنند و مدارک درخواستی را دریافت کنند. اپلیکیشن بیمه سعی کرده است که با ارائه این خدمات، کاری کند که کاربران دیگر نیازی به مراجعه حضوری به دفاتر خدمات بیمه نداشته باشند.
قبل از هر چیزی تیم برنامه نویسی با کسانی که تقاضای اپلیکیشن را کردند، گفتگو می کنند تا بتوانند نیازها را شناسایی کنند؛ پس از این که نیازها به طور کامل شناسایی شدند، بر روی طراحی رابط کاربری تمرکز می شود.
یکی از مهم ترین نکاتی که باید در این مرحله رعایت شود، تحلیل دقیق نیازهای سیستم، سلایق کارفرما، استانداردهای طراحی گرافیکی اپلیکیشن و زیبایی طراحی و در عین حال سادگی آن است. به دلیل اینکه طراحی رابط کاربری نمایانگر فضای کاری با مخاطبین است؛ لذا از مهم ترین بخش ها در طراحی اپلیکیشن بیمه می باشد.
پس از این که رابط کاربری کامل شد، نوبت به برنامه نویسی منطقی خواهد رسید. یکی از مرحله های حساس طراحی اپلیکیشن بیمه، برنامه نویسی منطقی می باشد. هنگامی که فاز برنامه نویسی به اتمام رسید، نسخه نهایی در اختیار کارفرما قرار می گیرد.
پس از آن وارد بخش پشتیبانی می شود؛ گروه برنامه نویسی می تواند تا مدت زمانی که با کارفرما توافق کردند از اپلیکیشن خود پشتیبانی کنند و به سوالات فنی پاسخ دهند و سیستم امنیتی را تضمین کنند. این پشتیبانی می تواند تا زمانی به صورت رایگان انجام شود و پس از آن طی توافقاتی که با کارفرما کرده اند، هزینه ای بابت پشتیبانی دریافت کنند. اما چه قدر باید هزینه کنیم تا بتوانیم یک طراحی اپلیکیشن بیمه را در دست داشته باشیم؛ با ما باشید.
شرکت های بیمه خدمات متنوعی را ارائه می دهند؛ بیمه مسافرتی، بیمه منازل، بیمه عمر و بازنشستگی، بیمه اتومبیل و… . اگر همه این ها در یک اپلیکیشن باشد یا به طور جداگانه در اپلیکیشن های متفاوتی قرار گیرند، می تواند هزینه خاص خود را داشته باشد. اما در کل هزینه طراحی اپلیکیشن بیمه بسته به این است که بخواهید طراحی اپلیکیشن اندروید یا ساخت اپلیکیشن ios انجام شود که هر یک از این ها هزینه خاص خود را دارد. پس بهتر است قبل از هر کاری با کارشناس مربوطه مشورت کنید.
در هر اپلیکیشن رابط کاربری مهمترین چیز در طراحی اپلیکیشن است. رابط کاربری در طراحی اپلیکیشن بیمه باید به گونه ای باشد که هم کاربران زیادی را بتواند جذب کند و هم ساده باشد تا کاربران بتوانند به راحتی به هدف خود برسند.
دسته بندی موضوعات از دیگر ویژگی های یک طراحی اپلیکیشن بیمه است. به دلیل این که تنوع زیادی در خدمات بیمه دیده می شود، بهتر است که این خدمات را دسته بندی کرد و برای کاربر نشان داد تا به آسانی بتواند نیاز خود را رفع کند.
اگر از قبلا یک سایت بیمه طراحی شده است، اپلیکیشن بایستی همگام با سایت باشد تا تداخلی در کار شرکت ایجاد نشود. هم چنین رابط کاربری اپلیکیشن بهتر است که به رابط کاربری سایت شبیه باشد.
واکنش گرا یا رسپانسیو بودن اپلیکیشن باید در طراحی اپلیکیشن بیمه دیده شود. با این کار دیگر به هم ریختگی در گوشی های همراه با سایزهای متفاوت دیده نخواهد شد و اپلیکیشن زیبایی خود را از دست نخواهد داد.
یکی دیگر از ویژگی هایی که طراحی اپلیکیشن بیمه دارد، پنل مدیریتی حرفه ای است. مدیر شرکت بیمه یا مسئول اپلیکیشن می تواند از این طریق ویرایشاتی در اپلیکیشن انجام دهد، خبرها و اطلاع رسانی ها را ثبت کند یا به سوالات مردم پاسخ دهد.
بخش پرسش و پاسخ یا ارتباط با مردم می تواند در طراحی اپلیکیشن بیمه گنجانده شود و به سوالات مردم پاسخ داده شود تا از اپلیکیشن استقبال شود.
بخش نظر سنجی در مورد اپلیکیشن می تواند در طراحی اپلیکیشن بیمه باشد. با این کار می توانید مشکلات اپلیکیشن را پیدا و رفع کنید.
بروزرسانی های پی در پی و منظم باعث می شود تا کارکرد اپلیکیشن با رفع مشکلات بهتر و بهتر شود و مورد توجه کاربران قرار گیرد.
بخش ثبت نام یا ورود با استفاده از نام و یا شماره بیمه می تواند در اپلیکیشن قرار داده شود تا کاربران بتوانند پنل اختصاصی، پرداخت و اطلاع رسانی مختص خود را داشته باشند.
اتصال به درگاه بانکی و پرداخت آنلاین می تواند در طراحی اپلیکیشن بیمه باشد تا کاربر بتواند هزینه های بیمه خود را بپردازد و نیاز به رفتن به شرکت های خدمات بیمه و یا زیرمجموعه آن ها نباشد.