در دنیای امروز بیشتر کسب و کارها به سمت دنیای اینترنت و فضای مجازی پیش می روند و با آن پیوند می خورند؛ اپلیکیشن ها و وب سایت ها می توانند این پیوند را میان کسب و کارها و تکنولوژی ایجاد کنند؛ هرچه جلوتر می رویم، استفاده از تلفن های همراه در اغلب مردم بیشتر می شود؛ پس طراحی اپلیکیشن می تواند مقرون به صرفه تر برای جذب کاربر و افزایش مشتری باشد؛ اما بیشتر افراد نگران هزینه طراحی اپلیکیشن یا وب سایت هستند، در این جا ما به توضیح قیمت طراحی اپلیکیشن خواهیم پرداخت پس با ما باشید.
مهم ترین عامل برای تصمیم گیری کسب و کارها به ورود به تجارت آنلاین قیمت است؛ معمولا شرکت ها ترجیح می دهند که با بودجه کم یک اپلیکیشن اختصاصی در اختیار آن ها قرار دهند؛ اما قبل از این که به فکر قیمت و پول آن باشند، بایستی به کیفیت و کارایی اپلیکیشن فکر کنند؛ ممکن است اپلیکیشنی با هزینه کم در اختیار آن ها قرار داده شود، اما کارایی چندانی نداشته باشد یا برعکس ممکن هزینه زیادی بابت یک اپلیکیشن پرداخت کنند، اما کیفیت و کارایی که مدنظر آن ها بوده است را در اختیارشان قرار نگرفته است. لذا قبل از هر چیزی باید با متخصصین و کسانی که در این حوزه تجربه دارند مشورت کرد.
یکی از عواملی که بر روی هزینه طراحی اپلیکیشن تاثیر گذار است، سیستم عامل مربوط به آن اپلیکیشن است. بیشتر افرادی که می خواهند برای آن ها طراحی اپلیکیشن صورت گیرد معمولا دو طراحی اپلیکیشن اندروید و ios را انتخاب می کنند. انتخاب هر یک از این سیستم عامل ها می تواند برروی قیمت نهایی تاثیرگذار باشد و تغییرات قیمت را شاهد باشیم.
یکی از مواردی که قیمت طراحی اپلیکیشن را بالا و پایین می برد، امنیت اپلیکیشن است. برخی از اپلیکیشن ها نیاز به تایید هویت کاربران دارد و نیازی به پیاده سازی آن در اپلیکیشن خود نمی بینند. اپلیکیشن هایی که برای موسسات مالی همچون بانک ها طراحی می شود، باید از امنیت بالایی برخوردار باشند تا هر کسی نتواند به گردش های مالی افراد یا حساب های شخصی دیگران دسترسی داشته باشد.
ممکن است از اپلیکیشن هایی نظیر اپلیکیشن های فروشگاهی که از امکانات خاص و متنوعی برخوردار هستند و همه آن ها یک نوع امکانات ندارند را دیده باشید. هر یک از این امکانات می تواند برای قیمت نهایی تأثیرگذار باشد و هزینه طراحی اپلیکیشن را دچار تغییراتی کند. امکاناتی هم چون مدیریت محصولات، پرداخت آنلاین، کد نویسی اختصاصی، درگاه بانکی اختصاصی و… می تواند بر روی قیمت نهایی تاثیر گذار باشد.
پشتیبانی مورد دیگری است که بر روی هزینه طراحی اپلیکیشن تاثیر گذار است. معمولا هنگامی که قررارداد میان شرکت طراحی اپلیکیشن و متقاضی منعقد می شود و مدت زمان پشتیبانی از اپلیکیشن در آن قید می شود که این زمان می تواند تمدید شود. هم چنین نوع پشتیبانی به این صورت که در ساعات اداری و پشتیبانی ۲۴ ساعته باشد، می تواند بر روی قیمت اپلیکیشن تاثیر گذار باشد.
اپلیکیشن ها در انواع مختلفی همچون سرگرمی، تجارت، آموزشی، تکنولوژی و… ساخته می شود؛ به عنوان مثال هزینه یک ساخت بازی جذاب و با کیفیت باورنکردنی در مقابل اپلیکیشنی که تنها چند ویدیوی آموزشی در آن آپلود می شود قابل مقایسه نیست. همچنین اپلیکیشن های ارتباط جمعی و پیام رسان ها با توجه به پیچیدگی در طراحی به زمان طولانی تری و سرمایه گذاری بلندمدت نیاز دارند.
به طور مثال طراحی اپلیکیشن درخواست تاکسی و طراحی اپ سفارش غذا و مخصوصا طراحی اپلیکیشن فروشگاهی هزینه بالاتری به نسبت طراحی اپلیکیشن خدماتی دارد به دلیل امکانات گسترده ای که نیاز دارد و موارد دیگر که هزینه را برای این نوع اپلیکیشن ها بالا میبرد.
اگر علاقه دارید که بدانید هزینه طراحی اپلیکیشن در چه بازه قیمتی قرار دارد، همراه ما باشید.
در ایران هزینه ساخت اپلیکیشن می تواند از صد هزار تومان شروع و تا صد میلیون تومان یا بالاتر از آن باشد. بسیاری از شرکت ها و یا سرمایه داران برروی ایده هایی که با طراحی اپلیکیشن می تواند سود میلیونی به آن ها بدهد، سرمایه گذاری می کنند.
در چندین سال اخیر به دلیل افزایش استفاده از گوشی های هوشمند و طیف گسترده کاربران این تکنولوژی، شرکت های بزرگ و حتی کسب و کارهای خانگی و کوچک رو به طراحی اپلیکیشن اختصاصی خود آورده اند. البته هزینه طراحی اپلیکیشن برای کسب و کارهای کوچک ممکن است مقرون به صرفه نباشد؛ با این حال آن ها به دنبال اپلیکیشن ها با قیمت ارزان تر هستند.
هر چند که طراحی اپلیکیشن مبلغ بالایی برای شرکت ها به نظر می رسد، اما اپلیکیشن ها می تواند سود زیادی را به سوی این شرکت ها روانه کند.
کسب و کارهای نوپا از آن جا که هنوز در میان کاربران و مردم شناخته شده نیستند، لذا با طراحی اپلیکیشن خود می توانند خود را به دیگران معرفی کنند و به جای این که هزینه تبلیغات زیادی را برای بنرها و چاپ تبلیغات و پخش آن ها میان مردم انجام دهند، با طراحی یک اپلیکیشن و انتشار آن در مارکت های معتبر می توانند خود را به دیگران معرفی کنند.
کسب و کارهای کوچک باید قیمت ساخت اپلیکیشن را تا مرحله اجرا تخمین بزنند و اگر سرمایه کافی ندارند به دنبال سرمایه گذار باشند.
ممکن است هنگامی که با قیمت های طراحی اپلیکیشن مواجه می شوید، برای شما طراحی آن به صرفه نباشد. اما در طی چند سال گذشته بسیاری از شرکت های کوچک با سرمایه قابل توجهی که داشتند، این هزینه را صرف ساخت اپلیکیشن یا وب سایت خود کردند. پس از آن با توجه به تمایل به خریدهای آنلاین و بازاریابی مناسب در فضای دیجیتال، این موسسات توانستند کاربران اپلیکیشن خود را افزایش دهند که در نتیجه آن افزایش فروش کالا و خدمات خود را در پی داشته اند و در نهایت سود زیادی به آن ها رسیده است.
کسب و کارهای سنتی برای این که از رقیبان خود پیشی بگیرند و یا از آن ها عقب نمانند، برای این که با تکنولوژی پیوند بخورند به ساخت و طراحی اپلیکیشن ها و وب سایت ها رو آوردند. با این کار علاوه بر این که مشتریان خود را از دست ندادند، بر تعداد آن ها افزودند. ساخت و طراحی اپلیکیشن سرمایه گذاری بلند مدت است که فروش اینترنتی حاصل از آن نه تنها هزینه اپلیکیشن را جبران می کند بلکه باعث سوددهی کسب و کار نیز می شود.